Faciliteiten

Op de Gerrit Jan's Hoeve vindt u ruime percelen, omgeven met veel groen. Het park is voorzien van alle moderne voorzieningen, zoals internet.

Percelen

De percelen op ons park zijn 200 tot 300 m2 groot. Op de grotere kavels is plaats voor chalets tot 70m2. Elk perceel heeft standaard aansluiting op elektra, water, gas, riolering en televisie. Ook aansluiting op telefonie en internet is mogelijk.

Internet

Op alle kavels van ons park is door aansluiting op ons kabelnetwerk een internetverbinding te realiseren. U betaalt hiervoor (na aanschaf van een modem) een vast bedrag per maand. Het aantal aan te sluiten apparaten is niet beperkt.
De ontvangst van 3G en 4G (KPN) mobiel internet op ons park is uitstekend.

Parkeren

Een deel van ons park is per auto toegankelijk voor de bewoners. Op het deel van het park wat per auto beperkt toegankelijk is, kunt u uw auto altijd op loopafstand van uw chalet parkeren.

Kindvriendelijk

Op ons park vindt u op verschillende centrale plaatsen een leuke speeltuin voor kinderen. Daarnaast is er een ruim sport- en speelveld. In de zomermaanden organiseert ons recreatieteam leuke activiteiten, hoofdzakelijk voor de kleinere kinderen.

Service

Gerrit Jan's Hoeve heeft ruim dertig jaar ervaring in het bouwen van chalets. Een groot deel van de chalets op ons park is door onszelf gebouwd. Ons technische team staat altijd voor u klaar om de nodige service te verlenen.
HOMEPAGE MAAK UW KEUZE CHALETBOUW