Over ons

Naast de exploitatie van het chaletpark richt familiebedrijf Gerrit Jan's Hoeve zich ook op de bouw van nieuwe chalets. Deze chalets dragen de merknaam Parkhome, en worden gebouwd voor het eigen park én daarbuiten.

Geschiedenis

Toen rond 1920 het heidegebied rond Voorthuizen ontgonnen werd, werd aan de Lange Zuiderweg de Gerrit Jan's Hoeve gebouwd. In 1925 werd deze Veluwse 'hoeve' gekocht door Cornelis van de Munt: de grootvader van de huidige eigenaars.

In de jaren na de Tweede Wereldoorlog ontstond er langzaam een nieuwe bron van inkomsten naast landbouw en kleinschalige veeteelt. Vanuit 'het westen' zochten vakantiegangers naar pension en onderdak voor de warme zomermaanden.
Het vervolg laat zich raden! Rond 1970 ontstond de Gerrit Jan's Hoeve in de vorm zoals we die nu kennen: jaarplaatsen voor stacaravans en chalets in een natuurlijke en groenrijke omgeving.

Om te voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen, is de Gerrit Jan's Hoeve in 1981 gestart met de bouw van chalets. De 'Parkhome' chalets worden inmiddels door heel Nederland geleverd.

Familiebedrijf

De Gerrit Jan's Hoeve wordt gerund door de broers Gerard, Gert, Wim en Theo van de Munt. Elk van de broers heeft zich toegelegd op zijn eigen specialistische activiteiten.
HOMEPAGE MAAK UW KEUZE CHALETPARK