ONZE CHALETS:

Chalet Enkel: Types

De Boswoning

De Boswoning is een Parkhome chalet dat zeer compleet wordt aangeboden. Kwaliteit en afwerking staan ook hier op een hoog peil. Uiteraard ook in andere afmetingen en diverse kleuren leverbaar.

De Heidewoning

De Heidewoning is een Parkhome chalet dat zeer compleet wordt aangeboden. Kwaliteit en afwerking staan ook hier op een hoog peil. Uiteraard ook in andere afmetingen en diverse kleuren leverbaar.

De Hofwoning

De Hofwoning is de Parkhome met de aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en afwerking van dit zomerverblijf staat op hetzelfde hoge peil maar de uitvoering is minder luxe. Dit is de standaard uitvoering. U kunt ook op maat, in een andere kleur of uitvoering laten bouwen.

De Landwoning

De Landwoning is een Parkhome model dat zeer compleet wordt aangeboden. Kwaliteit en afwerking staan ook hier op een hoog peil. Ook deze recreatiebungalow bouwen wij graag voor U op maat, uitvoering en kleur.

De Veldwoning

De Veldwoning is een 3 slaapkamer uitvoering die zeer compleet wordt aangeboden. kwaliteit en afwerking staan ook hier op een hoog peil. Het aantal slaapplaatsen is uit te breiden tot 7 personen. Ook bij deze recreatiebungalow kunt U zelf de maat, uitvoering en kleuren bepalen.

HOMEPAGE MAAK UW KEUZE CHALETPARK